Diensten

“Elevator” pitch

“Wat doe je nou eigenlijk precies?” Een vraag waar ik op kan rekenen als ik vertel dat ik (juridisch) consultant ben. Daarom is het altijd handig een soort elevator pitch te hebben.

Binnen zo’n 170 seconden kan ik jou vertellen dat ik onder de naam SHO Consultancy als jurist en adviseur werk voor bedrijven en organisaties met als doel ze te ontzorgen. Een ondernemer wil ondernemen; zijn of haar passie tot uitvoering brengen. Randzaken zoals management, administratie en beheer leiden dan alleen maar af. Veelal werk ik voor partijen actief in de zakelijke dienstverlening of vastgoed, maar ik laat me nergens door beperken. Dit onderscheidt mij meteen van anderen. Als een soort chef de bureau zorg ik voor structuur en overzicht. Mijn juridische kennis en ruime ervaring zorgen ervoor dat ik pragmatisch te werk kan gaan, waarbij ik graag mijn creativiteit tot uiting laat komen.

Waarom SHO Consultancy? Omdat je op zoek bent naar een adviseur die de juiste kennis in huis heeft, out of the box denkt en ook nog eens prettig in de omgang is.

Wist je dat in de tijd dat je dit stukje tekst gelezen hebt een Saturnus V raket, de grootste en zwaarste (draag)raket ooit gebouwd, al op een hoogte is van zo’n 60 kilometer, tot aan de rand van de ruimte?

At your service, to create space!

Juridisch advies

Je gelijk hebben is wat anders dan je gelijk krijgen. Het is zo’n heerlijke dooddoener, maar niets is minder waar. Een conflict ligt helaas snel op de loer, zeker als er geld mee gemoeid gaat. Het is dan belangrijk dat je je hoofd koel houd en de (zaken)relatie niet verder op scherp zet. Emoties kosten immers geld. Met mijn jarenlange ervaring als be√ędigd toegevoegd gerechtsdeurwaarder en jurist weet ik als geen ander hoe het er aan toe kan gaan bij juridische geschillen. Ik sta dan ook klaar om jou bij te staan met persoonlijk advies.

Management consultancy

Je bent als ondernemer ergens goed in met als gevolg dat je organisatie groeit. Voordat je het weet ben je niet meer bezig met je passie en wordt je afgeleid door de randzaken. Dat kan niet de bedoeling zijn toch? Ik kan je helpen op het gebied van bedrijfsvoering, debiteurenbeheer en het organiseren van operationele processen. Op deze manier kan je als ondernemer gewoon doen waar je goed in bent; namelijk ondernemen. Ook kan ik een rol van betekenis spelen op het gebied van marketing en communicatie, om op die manier jouw bedrijf nog meer in de picture te laten staan.

Vastgoed- en VVE beheer

Beleggen in vastgoed is nog een veel gebruikte methode om geld te genereren. Waar je bij de bank bijna geen rente meer krijgt, kunnen stenen en huurpenningen nog wel het nodige opleveren. Maar dan moet je vastgoedportefeuille ook beheerd worden, en daar heb je dan net even geen zin in. Op het gebied van commercieel en financieel beheer kan ik er voor zorgen dat jij als vastgoedeigenaar geen omkijken meer hebt naar jouw objecten. Met de benodigde connecties loopt ook het technisch beheer via mij, zodat je alleen nog maar de lusten en niet de lasten meer hebt.

Sportmarketing- en management

Topsport beoefenen is net als het runnen van een bedrijf; ook al lijkt het op het eerste gezicht niet zo. Als atleet wil je het liefst alleen maar bezig zijn met het leveren van prestaties en de trainingen die er voor nodig zijn om dat te bereiken. Bijzaken als management en marketing leiden alleen maar af van je hoofddoel. Je wilt als atleet geen zorgen hoeven maken om het feit dat je sponsors binnen moet halen of dat er voldoende PR gegenereerd moet worden. Dat is waar ik om de hoek kom kijken; om het jou als atleet net dat beetje makkelijker te maken. Met de nodige ervaring en expertise op het gebied van sportmarketing zorg ik dat jij je kan focussen op je hoofddoel.