Jill Holterman

Jill Holterman

Jill Holterman; Nederlands hardloopster (29) met de focus op langere afstanden. Waar ze eerst als advocaat aan het werk was, heeft zij vorig jaar haar baan opgezegd met het doel om het ├ęcht te gaan maken in de hardloopwereld.

Wat zeg ik: Jill Holterman heeft maar 1 doel: zich op de marathon-afstand kwalificeren voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs en daar hoge ogen gooien. Maar niet eerder voordat ze heeft geprobeerd om zich ook te kwalificeren voor de Olympische Spelen 2021 in Tokyo!

De huidige Covid-19 crisis heeft het er allemaal niet makkelijker op gemaakt. Er staat bijna geen hardloopwedstrijd meer op de kalender. Maar op 6 december 2020 moet het gaan gebeuren. Dan staat Jill aan de startlijn van de marathon van Valencia. Aangezien dit haar eerste marathon wordt en het startveld erg sterk wordt is het nog even afwachten of het gaat lukken om onder de Nederlandse limiet te lopen (02:28:30!), maar niets is onmogelijk.

Nu ze haar baan heeft opgezegd is Jill veelal afhankelijk van startgelden en vooral ook sponsors. Dit is waar ik om de hoek kom kijken. Met ingang van heden ga ik me namelijk vol storten op de sponsorwerving, zodat Jill zich alleen maar hoeft te focussen op haar trainingen en wedstrijden. Ik ben ontzettend trots op deze mooie samenwerking!

Welcome on board Jill! En je weet het; sky is not the limit…it is just the view!

Trouw over Jill Holterman

Bron foto Jill Holterman: JillHolterman.nl

Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *