Over mij

Ruime ervaring

Oorspronkelijk wilde ik altijd al eigen ondernemer worden. Eerst in de detailhandel, later in de horeca. Na jarenlange ervaring in de horeca te hebben opgedaan, ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij een van de grootste energieleveranciers van Nederland. Daar leerde ik de wereld van de incasso kennen. Met de incasso-ervaring opgedaan bij het energiebedrijf ben ik bij een gerechtsdeurwaarderskantoor in Amsterdam gaan werken, waar ik me ben gaan specialiseren in het huurrecht. Binnen de gerechtsdeurwaardersbranche ben ik me verder gaan ontwikkelen en ben op latere leeftijd begonnen aan de opleiding tot gerechtsdeurwaarder. In 2014 ben ik beëdigd tot toegevoegd (kandidaat) gerechtsdeurwaarder en in 2016 heb ik mijn HBO-rechtenstudie met goed resultaat afgerond. Om mijn horizon te verbreden ben ik in 2020 terecht gekomen in de wereld van het vastgoed. Als directeur van een vastgoedbedrijf in Den Helder was ik verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de portefeuille met alles wat er bij komt kijken. Mijn expertise op het gebied van (huur)recht kwam hierbij goed van pas. Toch bleef de wens om te willen ondernemen aan mij knagen, wat mij er uiteindelijk toe bewoog om voor mijzelf te beginnen. SHO-Consultancy was geboren.

Persoonlijk

Ook op privévlak heb ik het nodige meegemaakt. In 2005 leerde ik mijn vrouw kennen. Zij werd echter ernstig ziek en na een jarenlange strijd is mijn vrouw uiteindelijk in 2017 overleden, 2 weken nadat ook plotseling mijn moeder overleed. Samen met onze dochter bleef ik achter. Mijn uitweg vond ik in sport, waarin ik mezelf in diverse extreme uitdagingen stortte. Denk hierbij onder andere aan zwemoversteken, marathons en Ironman-triathlons. Inmiddels heb ik het geluk weer gevonden in een nieuwe relatie en maakt sport nog steeds een belangrijk onderdeel uit van mijn leven. Ik hou ervan om te genieten van het leven, samen met mijn ‘samengestelde’ gezin. Geen dingen uitstellen tot morgen die ik ook vandaag kunnen!

Jouw consultant

Mijn juridische kennis en ruime ervaring op diverse gebieden waaronder vastgoed zorgen voor een solide basis om bedrijven bij te staan op verschillende vlakken maar met 1 doel: het bedrijf tot een hoger niveau te brengen. Ik weet als geen ander hoe het is om tegenslagen te verduren te krijgen en hier vooral ook weer uit te komen. Daarnaast ben ik een echte doorzetter en hou ervan om pragmatisch te werk te gaan.