We have a lift-off…

We have a lift-off…

SHO Consultancy is live!

Ik heb altijd al de wens gehad om eigen ondernemer te zijn. Als kind droomde ik van een eigen platenzaak. Later werd dit een eigen discotheek. Zoals vaak in het leven is het allemaal net even anders gelopen.

Mijn professionele carrière is begonnen bij energiebedrijf Nuon. Daar heb ik op diverse afdelingen gewerkt; van incasso tot aan het media-aandacht en geschillen team. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de gerechtsdeurwaardersbranche. Eerst als incasso-medewerker en later zelfs als beëdigd gerechtsdeurwaarder. Het is ook in die periode dat ik mijn HBO-rechten studie met succes heb afgerond.

Na bijna 14 jaar werkzaam te zijn geweest in de gerechtsdeurwaardersbranche, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik maakte de overstap naar het commerciele vastgoed om als directeur van een vastgoedbeheerder aan de slag te gaan. Een aandelentransitie binnen het het bedrijf waar ik voor werkte zorgde ervoor dat ik de keuze kon maken om voor mijzelf te gaan.

Naast mijn professionele carrière heb ik ook op persoonlijke vlak het nodige meegemaakt. Zo ben ik in 2017 mijn vrouw verloren, na een periode van 12 jaar ziekte. Bijna tegelijkertijd is ook mijn moeder overleden. In deze periode heb ik geleerd wat veerkracht is. Sport hield me letterlijk en figuurlijk op de been. Ik zette extreme expedities op waarmee ik geld ophaalde voor goede doelen. Dit heeft mij geleerd te plannen, organiseren, samenwerken en een plan tot uitvoering te brengen. Met de opgedane (levens)ervaring ben ik vervolgens andere mensen gaan coachen.

Wanneer ik al deze ervaringen in een blender stop komt er een smoothie uit die SHO Consultancy heet! Met mijn kennis en kunde wil ik mensen en bedrijven bijstaan op het gebied van juridisch advies, management consultancy en vastgoedbeheer. Daarbij laat ik me tot niets beperken.

Ze zeggen wel eens: ‘the sky is the limit!’ Hier ben ik het niet mee eens…waarom staan er immers voetafdrukken op de maan? Wil je hier eens samen over bomen en kijken wat ik met SHO Consultancy voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op. 


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *